Blogg pause

Bloggpause har jag nu. Det kommer vara ett tag då det blivit bråk om denna bloggen. Har fått ett antal komentarer om ett misstag jag gjorde och nu har det gått för långt. Jag har bett om ursäkt för en publicering. Men nu är det en annan tjej som skriver att jag förstört hennes tillvaro och det var aldrig min mening med denna blogg. Om man läser igenom min blogg så förstår man att jag inte har haft som mål att göra någon illa. Men jag råkade nu publicera en komentar som jag inte skulle. Det slutade med att två mäniskor fått problem och det var som sagt var aldrig min mening.

Jag kan rätta till det genom att skriva att det aldrig var min mening att göra något sådant. Men samtidigt så kan jag också göra misstag.

Förlåt!

Nej-Program

Tänkte fråga om det jag skrev i förra Nej-program inlägget, om det gjorde någon skillnad för er?
Har ni provat några av tipsen. Vore väldigt tacksam om ni vill dela med er om era tankar, om det går bra och om det går dåligt.

Va alltid er själva och stå upp för den du är. Tappa aldrig dig själv.
Mvh!

Lever vi livet eller lever livet genom oss?

Det är en svår fråga som man inte heller kan få svar på. Ibland undrar jag om livet leker en stor lek med oss människor.
Att vårat syfte enbart är att föröka oss och få jorden att gå runt. Få allt att bara vara som alltid annars.
Men lever vi våra liv som vi vill eller lever vi som alla andra vill att vi ska leva? Kan jag själv leva mitt liv? Nej, inte enligt alla andra. Alla är inställda på att man ska klara av skolan, sen skaffa jobb, förhållande, förlovning, giftemål sist men inte minst barn.  Men dom som vill leva sitt liv helt själva, utan förhållanden och barn, vad har då dom för syfte enligt planen vi har?
Vem har bestämt att idealet är att man ska ha allt detta? Känns det inte ibland att det känns som ett tvång eller en plikt att skaffa barn? Jag älskar barn och jag vill verkligen ha barn när jag känner mig redo. Men dom som inte vill brukar känna skuld och skäms över att ens säga -jag vill inte ha barn. Varför är det så?

Lever vi livet eller lever livet med oss människor?

Har varit dålig uppdatering från min sida då jag haft för mycket i mitt liv en stund. För mycket att göra. Men jag skriver när jag har någonting att skriva. Vill inte hitta på något bara för att hålla bloggen vid liv. Det är inte det som är viktigast för mig, viktigast är att jag kommer och går när jag vill.

Mvh!

RSS 2.0